CyAutomations.

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες
και
Υπηρεσίες Αυτοματισμών

Smart Home

Ελέγξτε τα πάντα με τα δάχτυλά σας.
Φανταστείτε να περπατάτε στο σπίτι σας μετά από μια κουραστική μέρα, το γκαράζ νιώθει ότι επιστρέφετε στο σπίτι και είναι ανοιχτό, η πόρτα σας έχει ήδη αναγνωρίσει και είναι ξεκλείδωτη, τα φώτα ανοίγουν αυτόματα, η θερμοκρασία του σπιτιού είναι τέλεια, μια χαλαρωτική μελωδία παίζει στα ηχεία και Προτείνετε να έχετε μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό και ζητάτε από την τηλεόραση να παίξετε μια νέα ταινία δράσης. Με τα θαλάσσια στελέχη μας το σπίτι σας είναι πάντα ασφαλές και μπορείτε να παρακολουθείτε όπου κι αν βρίσκεστε. Το πετυχαίνουμε με τη βοήθεια του προτύπου KNX. Το KNX είναι ένα παγκόσμιο πρότυπο για οικιακούς και κτιριακούς αυτοματισμούς, είναι υπερσύγχρονο, ενεργειακά αποδοτικό και εξαιρετικά ανθεκτικό στο μέλλον. Η καλύτερη λύση για το έργο σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και σταματήστε να ονειρεύεστε!!!!!
Smart Home
PLC Screen

Automation

Βιομηχανικός
Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό προϊόντων σε διαφορετικούς κλάδους και τομείς εφαρμογής. Διαθέτουμε τεράστια επαγγελματική εμπειρία στο σχεδιασμό συστημάτων βιομηχανικού ελέγχου, στον προγραμματισμό PLC, στον αυτοματισμό, στην εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου, στην παρακολούθηση και στη συντήρηση συστημάτων ηλεκτρικού ελέγχου.
Οικιακός

Πισίνες

Έξυπνα συστήματα που διατηρούν το νερό της πισίνας σας φιλτραρισμένο, καθαρό και στη σωστή θερμοκρασία και σας εξοικονομούν χρήματα.
Τα ηλιακά πάνελ στην οροφή του σπιτιού σας μπορούν να σας εξοικονομήσουν έναν τόνο ηλεκτρικής ενέργειας. Η ηλιακή ενέργεια είναι πολύ προσιτή στις μέρες μας, οι τιμές των εξαρτημάτων μειώθηκαν επίσης σημαντικά και η ΕΕ παρέχει σημαντική οικονομική στήριξη.

Αντλίες λυμάτων

Οι λύσεις μας αυτοματισμού, ενέργειας και βελτιστοποίησης εγκαταστάσεων βοηθούν τους πελάτες μας να μειώσουν την κατανάλωση/κόστος ενέργειας έως και 40% και να εξασφαλίσουν ομαλή λειτουργία.

Αντλίες παροχής νερού

Με το σωστό σύστημα αντλιών, όχι μόνο παραδίδετε νερό, προσφέρετε αυτοπεποίθηση, απόδοση και ηρεμία. Η CyAutomations προσφέρει μια ποικιλία αντλιών παροχής νερού για ποικίλες εφαρμογές για να διατηρεί το νερό να ρέει όπου και όταν χρειάζεται..

Ξενοδοχεία

Αυτοματισμοί και Ηλεκτρολογικά
Από το check in έως το check out, ένας επισκέπτης του ξενοδοχείου σας πρέπει να βιώσει μόνο υψηλότερα επίπεδα άνεσης, εξυπηρέτησης και ευκολίας. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, η CyAutomations έχει αναπτύξει μια σειρά από αυτοματοποιημένες λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για ξενοδοχεία, από πρίζες έως τελευταίας τεχνολογίας συστήματα HVAC, από την είσοδο, με μία καταπληκτική αρμόσφαιρα φωτισμού. Με ένα αυτοματοποιημένο ξενοδοχείο, βελτιώνετε επίσης η αποδοτικότητα εργασίας ούτως ώστε να δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στα κύρια χαρακτηριστικά ενός ξενοδοχείου, την ικανοποίηση των επισκεπτών.
Hotel Check In
Finger Print Access

Γραφεία

Ηλεκτρολογικά και Αυτοματισμοί Γραφείων στη Κύπρο
Η CyAutomations σας δίνει τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσετε πλήρως το γραφείο σας από την είσοδο του κτιρίου με τα αυτοματοποιημένα barriers είτε να διαχειριστείτε την πρόσβαση σε πόρτες με το CYA890, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με διακόπτες σε οθόνη αφής που διαχειρίζονται τις περσίδες, το air condition, τον εξαερισμό, τον φωτισμό, που θα προειδοποιεί όταν ένα δωμάτιο είναι 'Κατειλημμένο' ή 'Bussy', που μπορεί να ρυθμίσει την ένταση του ήχου. Η απλούστερα να χρησιμοποιήσετε το Smartphone ή τον Υπολογιστή σας ώστε να διαχειριστείτε τα πάντα.
Living Room

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες στη Κύπρο.

Χρειάζεστε έναν Επαγγελματία Ηλεκτρολόγο στη Κύπρο?
 • Αξιόπιστοι ηλεκτρολόγοι Ξέρουμε ότι είστε πολυάσχολοι. Πολλοί ηλεκτρολόγοι στην Κύπρο έχουν τη φήμη ότι αργούν ή πς δεν εμφανίζοντε ποτέ, αλλά εμείς σεβόμαστε τον χρόνο σας και εργαζόμαστε σκληρά και αποτελεσματικά στα πλαίσια της συμφωνίας μας..
 • Δίκαιη Τιμή Εγγυημένη Τιμή χωρίς εκπλήξεις, θα γνωρίζετε την τιμή πριν ξεκινήσει η εργασία. Χωρίς κρυφές χρεώσεις. Είμαστε Αξιόπιστοι και Ειλικρινείς σχετικά με τις τιμές και τα χρονοδιαγράμματα. Ολοκληρώνουμε τη δουλειά όπως έχει προγραμματιστεί απο την αρχή.
 • Επαγγελματική Ομάδα Οι Μηχανικοί και οι Ηλεκτρολόγοι μας διαθέτουν τις ικανότητες και την εμπειρία για τον σωστό χειρισμό όλων των ηλεκτρολογικών εργασιών που χρειάζονται για το έργο σας. Συνδυάζοντας τις δεξιότητες με την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά μας καθώς και την σωστή συνεργασία με Εσάς, προσφέρουμε μοναδική εξυπηρέτηση ωστε να φέρουμε το έργο σας εις πέρας χωρίς προβλήματα.
ABB
Legrand
Siemens
Hitachi
Carlogavazzi
Schneider
SeeSwitches
MK
Ansell
KNX
Philips

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες & Επισκευές

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη τιμή και άνεση μέσω των ποιοτικών μας εγκαταστάσεων και εξυπηρέτηση σαν να είστε οικογένεια μας .

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες Ανακαίνησεις Σπιτιών

Η ομάδα των εξιδικευμένων ηλεκτρολόγων μας δεσμεύτε να σας βοηθήσει για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Ηλεκτρολογικές Επιθεωρήσεις

Διαθέτουμε εγκεκριμένους ηλεκτρολόγους που μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους ωστε να επιθεωρίσουν όλες τις ηλεκτρολογικές σας εγκαταστάσεις, προσφέροντας σας ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Εγκαταστάσεις Φωτισμών

Εγκατάσταση φωτισμών ανάλογα στον τρόπο ζωής, το γούστο σας και τον προϋπολογισμό σας. Είτε αναδιαμορφώνετε το σπίτι σας είτε δημιουργείτε μια νέα εγκατάσταση

Υπηρεσίες

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες

Κατοικίες

Επισκευές, Αναβαθμίσεις, Αναδιαμορφώσεις, εμπορικός και οικιακός εξοπλισμός.


  Στείλτε μας μήνυμα

:   ή Τηλεφωνίστε +357 96365001

Βιομηχανία

Τροφοδοτικά, Πάνελ Ελέγχου, Φωτισμός, Κινητήρες, Αντλίες, Αποθήκες.


  Στείλτε μας μήνυμα

:   ή Τηλεφωνίστε μας +357 96365001

Συντήρηση

Συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για σπίτια, καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια.Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προσφορές

Ηλεκτρολογικές Επιθεωρήσεις

Κατοικίες,ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες, όλες των ειδών ηλεκτρικές συσκευές.


  Στείλτε μας μήνυμα

:   ή Τηλεφωνίστε μας +357 96365001

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις που αυξάνουν την αξία του σπιτιού σας και βελτιώνουν τον τρόπο ζωής και την άνεσή σας.


  Στείλτε μας μήνυμα

:   ή Τηλεφωνίστε μας +357 96365001

Υποστήριξη 24/7

Κλήση έκτακτης ανάγκης: λέβητες, φώτα, πρίζες, κλιματιστηκά. Μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί μας.


WhatsApp
στο messanger

:   ή Τηλεφωνίστε μας +357 96365001

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες Σχεδιασμού.

 • Masterplanning Το προσωπικό μας είχει εμπειρία στη συλλογή και κατανόηση των κατάλληλων πληροφοριών για στο σχεδιασμό. Αυτο συμπεριλαμβάνει λεπτομερή σχεδιασμό και οπτικών ηλεκτρολογικών σχεδίων, αλλά και λεπτομερείς και προβάσιμα σχέδια.
 • Electrical Design Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας λύσεις Ηλεκτρολογικού Σχεδιασμού, βασισμένα στα πιο πρόσφατα πρότυπα. Μέσω του επαγγελματικού εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού μας, που χρήσιμοποιεί το πιο πρόσφατο λογισμικό ηλεκτρικού σχεδιασμού, προσφέρουμε μια σειρά βιομηχανιών πακέτων που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Προσφορές Συντήρησης

Προσφέρουμε πλήρη Ηλεκτρολογικοί συντήρηση όλων των ηλεκτρικώνς συσκευών σας

Όπως: φώτα, πρίζες, λέβητες, κλιματιστηκά, VRV, ψύκτες, γεννήτριες, αντλίες πίεσης,πισίνες, πάνελ ελέγχου , PLC's.

BASIC PLAN

29 / month

 • Rapid intervention.
 • Stock basic materials.
 • Low intervention price.
 • Guaranteed Solution
 • 10/7 support

PREMIUM PLAN

599 / month

 • Dedicated maintenance team.
 • Stock electrical materials
 • Scheduale maintenance.
 • Guaranteed solutions.
 • 24/7 support.

Φωτισμός

Ο φωτισμός είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι είτε πρόκειται για εσωτερικό είτε για εξωτερικό χώρο. Ένας καλός φωτισμός εξαρτάται από το χαρακτηριστικά της πηγής του φωτός και πώς το αυτο κατανέμετε στο χώρο. Ο σωστός τύπος φωτισμού μπορεί έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, του γραφείου, του χώρου εργασίας ή του κήπου σας. Μπορεί να ενισχύσει το αναδείξει τη διακόσμησής σας, να παρέχει ζεστασιά και σωστή ατμόσφαιρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σωστή διάκριση διαφορετικών ζωνών. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά παραδείγματα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηλεκτρολογικά

Φωτισμοι

 • Ολα
 • Εσωτερικο
 • Δωματια
 • Κηποι

Φωτισμός

Δωμάτια

Φωτισμός

Δωμάτια

Κουζίνες

Ηλεκτρολογικά

Εξωτερικός Φωτισμός

Σπιτι

Φωτισμός

Κήπος

Φωτισμός

Εξωτερικός

Κουζίνες

Ηλεκτρολογικά

Φωτισμός

Εξωτερικός

Φωτισμός

Εξωτερικός

Φωτισμός

Γραφεία

Φωτισμός

Δωμάτια

Φωτισμός 3

Κήπος

Φωτισμός

Δωμάτια

Φωτισμός

Κουζίνα

Ηλεκτρολογικά

Κουζίνα